Tue Koulua

Koululla on pulaa aivan kaikesta. Auta lapsia saamaan hyvä koulu! Koulun toimintaa voit tukea tavaralahjoituksin tai laittamalla haluamasi kannatusmaksu tukiyhdistyksen pankkitilille.

Tukiyhdistyksen tilinumero on:
Suomalainen koulu Thaimaassa tukiyhdistys, Helmi Säästöpankki 421200-163879
Kansainvälinen tilinumero on:
IBAN FI92 4212 0010 0638 79
BIC ITELFIHH)
Lisää vielä viestikenttään koko nimesi ja paikkakuntasi.

Minimikannatusmaksua ei ole. Pienikin tuki yksityishenkilöiltä, yrityksiltä tai yhteisöiltä on koululle ensiarvoisen tärkeä. Yritykset ja yhteisöt voivat myös halutessaan saada yrityksen bannerin koulun etusivulle vuodeksi 100 euron kannatusmaksulla.

Jos olet lähdössä lomalle Pattayalle, niin kannattaa ennen matkaa tiedustella opettajilta, olisiko heillä esimerkiksi jotakin toiveita lahjoitusmateriaalista koululle.

Yritys tai yhteisö joka maksoi vähintään 100 euron kannatusmaksun, lähettäkää maksun jälkeen sähköpostia osoitteeseen tukiyhdistys@pattayansuomalainenkoulu.com. Mainitkaa sähköpostissa yrityksenne tai yhteisönne virallinen nimi ja www-linkki minkä haluatte sivuilla mainita. Jos olette maksanut vähintään 100 euron kannatusmaksun ja haluatte bannerin etusivulle, lähettäkää banneri samaan sähköpostiosoitteeseen. Bannerin maksimi koko on leveys 250pix ja korkeus 100pix. Bannerin tulee olla staattinen.