Haemme johtajaopettajaa lukuvuodelle 24-25

Opettajaksi Thaimaahan?

Kiinnostaisiko sinua viettää vuosi Thaimaan auringossa johtajaopettajana? Pattayan Suomalainen koulu etsii uutta johtajaopettajaa lukuvuodelle 2024-2025.

Mikä Pattayan Suomalainen koulu?

Pattayan Suomalainen koulu on vuonna 2010 perustettu yksityinen koulu. Koulu on pieni, kyläkoulumainen yksikkö, ja sen tarkoituksena on helpottaa Thaimaassa asuvia ja täällä matkailevia perheitä järjestämään lastensa koulutus täällä oleskelun ajan.

Koulun oppilasmäärä vaihtelee lukuvuoden aikana, suurimman oppilasmäärän sijoittuessa Thaimaan matkailusesongin ajalle. Opetusta tarjotaan perus- ja esiopetusikäisille.  Koulun henkilöstö koostuu tällä hetkellä yhdestä vakituisesta työntekijästä, eli johtajaopettajasta, ja koulun hallituksesta.

Koulussa noudatetaan Suomen perusopetuksen opetussuunnitelmaa ja pääsääntöisesti Suomen koulujen loma-aikoja.

Mitä johtajaopettajuus täällä on?

Johtajaopettajuus Pattayan Suomalaisessa koulussa on hyvin itsejohtoista opettajan työtä. Johtajaopettajan velvollisuuksiin kuuluu muun muassa opetuksen suunnittelu ja opettaminen, yhteistyö kodin ja koulun välillä, harjoittelijoiden koordinointi ja ohjaus, asiakkuuksiin liittyvät toimenpiteet sekä pienet päivittäiset koulun pyörittämiseen liittyvät hommat.

Mitä odotamme johtajaopettajalta?

Itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ja itseohjautuvaa innokasta opetusalan osaajaa. Ehdottomana vaatimuksena opettajakelpoisuus.

Mitä tarjoamme?

  • Paikallisittain kilpailukykyisen palkan 60 000 – 80 000 THB/kk
  • Työluvan ja viisumin koulun kustantamana
  • Apua alun käytännön järjestelyissä

 

Hae työtehtävää lähettämällä avoin hakemus ja ansioluettelosi koulun hallituksen puheenjohtajalle Juha Timoselle sähköpostiosoitteeseen juha@siamoriental.net

Haethan tehtävää viimeistään 15.4.2024 mennessä.

Työ alkaa 2.9.2024 ja päättyy 30.5.2025.

Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin muutaman viikon sisällä haun päättymisestä.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä:
Juha Timonen, koulun hallituksen puheenjohtaja, juha@siamoriental.net
Jaakko Korpela, koulun johtajaopettaja, jaakko@pattayansuomalainenkoulu.com